حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بررسی سوالات نمایندگان مجلس از وزیر ارتباطات| توزیع اینترنت پرسرعت در برخی استان‌ها متناسب با میانگین کشوری نیست

  • کد خبر: ۱۱۹۶۴۶
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۴
بررسی سوالات نمایندگان مجلس از وزیر ارتباطات| توزیع اینترنت پرسرعت در برخی استان‌ها متناسب با میانگین کشوری نیست
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به بررسی سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: براساس گفته زارع‌پور توزیع اینترنت پرسرعت در برخی استان‌ها متناسب با میانگین کشوری نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی طاهری در تشریح نشست امروز کمیسیون صنایع و معادن مجلس، به حضور عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونان وی در این جلسه اشاره کرد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی افزود: در دوشنبه‌های نظارتی کمیسیون صنایع و معادن مجلس، سوالات نمایندگان از وزرا بررسی می‌شود.

وی با بیان اینکه در جلسه امروز موضوع دسترسی به اینترنت به ویژه در حوزه روستایی مورد بررسی قرار گرفت، اضافه کرد: براساس گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، توزیع اینترنت پرسرعت در برخی از استان‌ها متناسب با میانگین کشور نیست از سوی دیگر توزیع اینترنت در داخل استان‌ها نیز متناسب نیست به این معنا که بخشی از استان از نظر دارا بودن اینترنت پرسرعت پیشرفت ۸۰ درصدی کرده، اما بخش دیگر ۴۰ درصد پیشرفت کرده است.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه رویکرد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جبران عقب ماندگی‌های قبلی است، تصریح کرد: براساس گفته آقای زارع پور تا شهریور ۱۴۰۲ تمامی روستا‌های بیش از ۲۰ خانوار به این امکان دسترسی پیدا می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->